Deauther board v1.6 (WiFi Jammer)

Deze WiFi deauthenticator is zo klein dat hij in je zak past en overal mee naar toe genomen kan worden. Hij kan worden gevoed via een powerbank of een 3.7V Lipo-batterij. U kunt selecteren welk wifi-n

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 29,99 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze WiFi deauthenticator is zo klein dat hij in je zak past en overal mee naar toe genomen kan worden. Hij kan worden gevoed via een powerbank of een 3.7V Lipo-batterij. U kunt selecteren welk wifi-netwerk u wilt blokkeren en deauthenticatie pakketten versturen.
                                                                     
Het 802.11 WiFi-protocol bevat een zogenaamd deauthentication-frame. Het wordt gebruikt om clients veilig los te koppelen van een draadloos netwerk.
                                                                     
Omdat deze pakketten niet-versleuteld zijn, hoeft u niet in het netwerk te zijn of het wachtwoord te kennen, het is voldoende om in het bereik te zijn.

Je kunt meerdere aanvallen uitvoeren met dit apparaat, zoals een bepaald wifi-netwerk blokkeren of je kan beacon-spam of willekeurige beacon-spam doen of gewoon alles tegelijk.

Handleiding voor het gebruik is inbegrepen, dit apparaat werkt alleen op de 2,4GHz band en hiermee kunt u demonstreren hoe men van een AccessPoint afgegooid kan worden. Tevens is het ideaal voor pen-testers om clients geforceerd opnieuw te laten verbinden zodat er meer data gegenereerd zal worden.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.